Leijona Juhlagrilli 2020, 4 poltinta + sivukeitin, LED-valot

Leijona Juhlagrilli 2020, 4 poltinta + sivukeitin, LED-valot
Leijona Juhlagrilli 2020, 4 poltinta + sivukeitin, LED-valot Leijona Juhlagrilli 2020, 4 poltinta + sivukeitin, LED-valot Leijona Juhlagrilli 2020, 4 poltinta + sivukeitin, LED-valot Leijona Juhlagrilli 2020, 4 poltinta + sivukeitin, LED-valot Leijona Juhlagrilli 2020, 4 poltinta + sivukeitin, LED-valot Leijona Juhlagrilli 2020, 4 poltinta + sivukeitin, LED-valot Leijona Juhlagrilli 2020, 4 poltinta + sivukeitin, LED-valot Leijona Juhlagrilli 2020, 4 poltinta + sivukeitin, LED-valot Leijona Juhlagrilli 2020, 4 poltinta + sivukeitin, LED-valot Leijona Juhlagrilli 2020, 4 poltinta + sivukeitin, LED-valot Leijona Juhlagrilli 2020, 4 poltinta + sivukeitin, LED-valot Leijona Juhlagrilli 2020, 4 poltinta + sivukeitin, LED-valot Leijona Juhlagrilli 2020, 4 poltinta + sivukeitin, LED-valot Leijona Juhlagrilli 2020, 4 poltinta + sivukeitin, LED-valot

Leijona Juhlagrilli 2020

399,00 €
ILMAINEN KOTIINKULJETUS yli 150,00€ ostoksiin

Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää

Toimituskulut

Yli 150e ostoksiin kotiinkuljetus 0,00e

Alle 150e ostoksiin toimitus alk. 4,90e

Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero SUOMILEIJONAGRILLI-2020

Leijona Juhlagrilli 2020, 4 poltinta + sivukeitin, LED-valot

Rajoitettu erä


Tämä grilli on valmistettu kunnianosoituksena jääkiekkohullun maamme ja Leijonien kolmannen maailmanmestaruuden kunniaksi. 

Kyseessä on epävirallinen kisagrilli jääkiekon MM-kisoihin 2020, joihin Suomi lähtee hallitsevana maailmanmestarina.


Löikö Mörkö sisään?

Vuoden 2019 kisat muistetaan Mörkö-showsta. Suomen maailmanmestaruus oli yksi kaikkien aikojen sensaatioista kaikki joukkuelajit mukaanlukien. Joukkue jolta ei odotettu mitään, astui kaukaloon ällistyttävällä energialla heti avausottelun avausvaihdossa Kanadaa vastaan. Kyseessä oli koko kisojen avausottelu, jonka Suomi voitti 3-1. Samat joukkueet kohtasivat myös koko turnauksen viimeisessä ottelussa, MM-finaalissa. Leijonat oli samoin 3-1 numeroin parempi myös tuolloin.

18-vuotias Kaapo Kakko oli kisojen alun sensaatio. Jatkopeleissä kapteeni Marko "Mörkö" Anttilan uroteot eivät jääneet keltään huomaamatta. Tasoitus puolivälierässä ilman maalivahtia NHL-tähtiä vilisevää Ruotsia vastaan. Ottelun ainoa maali välierässä Venäjän tähtisikermää vastaan. Kaksi maalia finaalissa aina kivikovaa Kanadaa vastaan. Tähän kun lisätään vielä maalivahti Kevin Lankisen huippuotteet välierässä ja finaalissa, ei Leijonille löytynyt pysäyttäjää vuoden 2019 kisoissa. Kuinka käy 2020?

---

Vuonna 2011 Suomen maailmanmestaruuteen päättyneet kisat muistetaan mm. Mikael Granlundin postimerkkiinkin ikuistetusta ilmaveivimaalista välierässä Venäjää vastaan. Sekä Ruotsin murskaamisesta finaalissa murhaavan kolmannen erän ansioista. Mestaruusjuhlat olivat villit Pasi Nurmisen ilmaveivistä lähtien ja Timo Jutilan sanoin "mentiin eteenpäin".

---

Vuosi 1995, kauan odotettu maailmanmestaruus oli vihdoin totta. Mestaruus oli tärkeä piristeruiske koko lamasta toipuvalle Suomen kansalle. Leijonilla oli tuolloin peräti neljät torijuhlat. Ensimmäiset heti mestaruuden ratkettua Sergelin torilla Tukholmassa, myöhemmin Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Finaalissa kaatui Ruotsi maalein 4-1. Enkä ikonisimmat ihmisten mieleen jääneet muistot ovat Ville Peltosen hattutemppu MM-finalissa ja Jukka Tammen ilmakitaran soitto pokaalilla alasuojat kaulassa.


Suomen itsenäistyminen

Suomen autonominen suurruhtinaskunta julistautui itsenäiseksi valtioksi ja irroittautui Venäjän keisarikunnasta joulukuussa 1917.

Ensimmäisessä maailmansodassa keväällä 1917 Venäjä kärsi valtavat tappiot Saksalle. Venäjä ajautui sisäisiin ongelmiin ja vallankumoukseen, jonka seurauksena keisarivalta kaatui. Suomen itsenäistymisen mahdollisuutta alettiin selvittämään ensimmäisen kerran julkisesti 31.3.1917 P.E. Svinhufvudin kunniaksi järjestetyssä kansanjuhlassa, hänen palattuaan Siperiasta.

Suomen eduskunta julistautui korkeimmaksi valtiomahdiksi 18.7.1917 hyväksytyllä valtalailla. Valtalaki hyväksyttiin äänin 135-55. Venäjän hallitus ehti kuitenkin hajoittaa eduskunnan ennen valtalain voimaanastumista. Uusi eduskunta valittiin Suomelle 1.-2.10.1917.

Suomen uusi eduskunta julistautui Suomen korkeimman vallan haltijaksi 15.11.1917. Svinhufvud kokosi itsenäisyysmiehistä uuden senaatin, joka aloitti toimintansa 27.11.1917. Senaatin tavoitteena oli itsenäistää Suomi mahdollisimman nopeasti.

Senaatti esitti laatimansa itsenäisyysjulistuksen eduskunnalla 4.12.1917, joka hyväksyi sen 6.12.1917 äänin 100-88. 

Itsenäisyysjulistuksen hyväksymispäivä 6.12. vakiintui myöhemmin Suomen kansallispäiväksi, Suomen itsenäisyyspäiväksi!

 

 

Suomileijona -kaasugrillin historia

Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi päätimme tuoda markkinoille uniikin LED-juhlagrillimallin. Grilli oli suunniteltu ja nimetty hienon kotimaamme juhlavuoden mukaan. Ei siis ole täysin sattumaa, että grillin pääväri on valkoinen, käyttöpaneelin nupit ovat varustettu sinisillä LED-valoilla ja ohjauspaneelista, sekä ovesta löytyivät SUOMI 100 VUOTTA-Leijonalogot.

Tämä Suomileijona-grilli pohjautuu tuohon Suomen 100-vuotisjuhlagrilliin. Emme kuitenkaan lähteneet muuttamaan grilliä sen enempää, ainoastaan 100-vuotislogot poistettiin. Miksi muuttamaan hyvää, joten itse grilliin ei varsinaisesti tehty muutoksia.

 

Kaunis ja käytännöllinen Leijonagrilli

Leijonagrilliä on myynnissä reilu, mutta rajoitettu erä. Tämän grillin hankkimista kannattaa tarkkaan miettiä, sillä suomalainen juro ja vaatimaton luonne ei välttämättä kestä sitä ihailua, jonka grilli ystäväpiirissä aiheuttaa. 

Onko kateus todella katsojan silmässä? Tämän grillin kohdalla täytyy valitettavasti myöntää, että näin taitaa olla. Tässä valkoisessa grillimaailman kruunaamattomassa jalokivessa loistavat Suomen värejä täydentäen siniset LED-valot ohjauspaneelin säätönupeissa, kun ne ovat on-asennossa. Etenkin pimenevinä iltoina nuo valot todella luovat tunnelmaa. Lisäksi valoista huomaa, jos grilli on jäänyt vahingossa päälle. Ei ole yksi tai kaksi kertaa kun Suomen suvessa on grillijuhlien tiimellyksessä jäänyt grilli vahingossa päälle. Yleensä seuraukset eivät ole sen vakavampia kuin tyhjä kaasupullo, monesti se tosin on katastrofi.

Onko mitään ikävämpää, kuin yllättäen tyhjennyt kaasupullo kun pitäisi aloittaa seuraavan kerran grillaaminen?

Lahjana tämä grilli on mitä loistavin.

 

Juhlat tulossa?

Oletko sinä järjestämässä grillijuhlia? *wink *wink

Viettääkö joku lähipiirissä häitä? Täyttääkö pyöreitä? Kenties tuparit tulossa? Eläkelahjaksi?

Oletko joskus pähkäillyt mitä antaa lahjaksi tai oletteko kenties joskus porukassa vaivanneet päätä ajatuksella lahjasta. Voisiko parempaa ja käytännöllisempää lahjaa olla kuin upea kaasugrilli, jota ei ihan joka kodista löydy?

Grilli on monelle liian kallis investointi antaa yksin lahjaksi, mutta mikäpä estää keräämästä kimpparahastoa. Mieti asiaa omalta kohdaltasi, kumpi on parempi. Saada paljon pikkulahjoja, joilla ei ole yleensä pidempiaikaista käyttöä, vai saada yksi isompi yhteinen lahja, joka on oikeasti tarpeellinen pitkälle tulevaisuuteen.

 
 

Tuotetietoa:

 • Neljä poltinta, à 3kW
 • Sivukeitin 2,5kW
 • Kokonaisteho 14,5kW
 • Säätönupeissa siniset LED-valot, kun nupit on-asennossa
 • Kaasunsyöttö säädettävissä erikseen jokaisesta nupista
 • Jokaisessa nupissa oma integroitu Push&turn (paina ja käännä) sytytys
 • Kaksinkertainen kansi
 • Lämpömittari kannessa
 • Säilytystila ovilla, magneettikiinnitys
 • Kaksinkertaiset ovet
 • Sivutasot (toisen tason alla sivukeitin)
 • Grillaustaso n. 70x42cm ~2940cm2
 • kaksi valurautaritilää yht ~60% ja valurautaparila ~40%
 • Lämpötaso ruostumatonta terästä
 • Polttimet ruostumatonta terästä
 • Lämmönjakolevyt
 • Rasvapelti
 • Neljä lukittavaa pyörää helpottamaan siirtämistä
 • Koko n. L133cm, S59cm, K112cm
 • Nettopaino n. 36kg, bruttopaino n. 39kg
 • Suomenkielinen käyttö-ohje
 • CE-hyväksytty
 • Kahden vuoden takuu

 

Tässä grillissä palaset istuvat paikoilleen täsmällisesti ja kasaaminen on todella helppoa ja nopeaa.

Tyylikäs grilli, joka erottuu edullisemmista malleista viimeistellyllä ulkonäöllään ja laadukkaimmilla pintamateriaaleilla.
 
 
 
ka101670197_classic412 
 
Sivukeittimellä keität vaikka perunat grilliruokien kaveriksi. Tai letut jälkiruuaksi.
 
 
ka101670197_classic413 
 
Ruostumattomasta teräksestä valmistetut polttimet pitävät kaasunsyötön aina tasaisena. Eivät ruostu ja tukkeudu, toisin kuin vanhanajan valurautapolttimet.
 
 
suomi_100_vuotta_juhlagrilli_grillausala
 
 
Reilu grillaustila valurautaparilalla ja -ritilällä. Lämpötaso ruostumatonta terästä.
 
 
suomi100vuottajuhlagrilliled_saatimet_01 
 
Säätimet LED-valoilla.
 
 
 
Sininen ja valkoinen kohtaavat upeasti tässä Suomigrillissä.

 

Tee tilaus puhelimitse:
Arkisin klo 9.00-16.00 / 045-2131330
(älypuhelimella soitat painamalla numeroa hetken pohjassa)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?

Kirjoita tuotteen nimi tai kopioi tuotteen osoiterivi Aihe-kenttään, kiitos.

Pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti. Emme tallenna sähköpostiosoitettasi, emmekä lähetä roskapostia.