Ennakkomyynti! Ranch Basic lumenpudotin 6m

Ennakkomyynti! Ranch Basic lumenpudotin 6m
Ennakkomyynti! Ranch Basic lumenpudotin 6m Ennakkomyynti! Ranch Basic lumenpudotin 6m Ennakkomyynti! Ranch Basic lumenpudotin 6m Ennakkomyynti! Ranch Basic lumenpudotin 6m Ennakkomyynti! Ranch Basic lumenpudotin 6m Ennakkomyynti! Ranch Basic lumenpudotin 6m

Toimitukseen arviolta 10.10.2024

68,00 €
79,00 €
ILMAINEN KOTIINKULJETUS yli 150,00€ ostoksiin

Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero 102378391

Ranch Basic lumenpudotin 6m

Käyttöohje ladattavissa Liitteet-välilehdestä

"Paras hankinta ikinä. Luulin laitteen olevan lelu ja olin vähän skeptinen etukäteen. 10-20cm lumikerros oli terassin valokatteelta poistettu viidessä minuutissa, kun aiemmin ilman välineitä siihen meni viisi tuntia. Suosittelen *****"


Ranch Basic lumenpudottajalla saat poistettua lumet korkeidenkin talojen sekä pienempien tallien ja pressuhallien katoilta. Lumenpudotin puree niin nuoskaiseen kuin jäiseenkin lumeen terän ansiosta. Vaikka katto olis jyrkkä, työskentely on silti maasta käsin aina turvallista.

Talven aikana katolle kertyvä lumi aiheuttaa monenlaisia ongelmia sulaessaan ja jäätyessään, jolloin sen poistamiseen on aihetta. Lämpötilan vaihdellessa pakkasen ja plussakelin välillä lumen muodostama paino voi rikkoa katon rakenteita ja aiheuttaa kalliita vahinkoja. Lumikerroksen alle muodostuu usein ilmojen lämmetessä ohut tyhjä tila, jonka alle sulava vesi tunkeutuu kattorakenteista sisään aiheuttaen isojakin vesivahinkoja. Lumiesteiden ja kattotikkaiden kiinnitykset ovat kovilla, kun jäätynyt lumi kertyy katolle rasittaen rakenteita. Myös katoilta putoava lumi on vaarallinen ihmisille ja muulle omaisuudelle.

Lumenpudottimen toimintasäde on käyttäjästä ja jatkopalojen määrästä riippuen 1,5 - 7 metriä. Varren maksimipituus on 6 m. Lunta leikkaavan kehikon teräosa on suunniteltu niin, että leikkaava terä ei osu kattoon. Siivuiksi leikattu lumi putoaa kolme metriä pitkää muoviohjainta pitkin alas. Basic- malli soveltuu tavalliseen kotitalouskäyttöön, ammattikäyttöön suosittelemme Pro-mallia. Lumenpudotin toimii kahteen suuntaan: pudottaa lunta sekä työnnettäessä että vedettäessä.

 • Varsi ja leikkauskehä alumiinia
 • Paino: 4,5 kg
 • Lumenpudottajan leveys n. 45cm
 • Lumileikkureiden korkeus n. 38cm
 • Ulottuvuus: 1,5 - 7 metriä (pituus säädettävissä 1,5 m välein)
 • Muovimaton pituus: 6 m
 • Varsi: 4 x 1,5 m jatkovarsi
 • Helppo kasata ja purkaa
 • Mahtuu pieneen tilaan
 • Työturvallinen, työskentely maasta käsin
 • Vuoden takuu
Samankaltaiset tuotteet

Tee tilaus puhelimitse:
Arkisin klo 9.00-16.00 / 045-2131330
(älypuhelimella soitat painamalla numeroa hetken pohjassa)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?

Kirjoita tuotteen nimi tai kopioi tuotteen osoiterivi Aihe-kenttään, kiitos.

Pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti. Emme tallenna sähköpostiosoitettasi, emmekä lähetä roskapostia.